Simona Halep a declarat pentru site-ul oficial WTA, inainte de Turneul Campioanelor din Singapore, ca are putine emotii insa nu are nimic de pierdut si isi aminteste ca anul trecut, la turneul de final de sezon de la Sofia pe care l-a castigat, le-a spus parintilor ca isi doreste ca in 2014 sa joace turneul "mare".

Simona HalepFoto: wimbledon.com

"Anul trecut cand am jucat la Sofia le-am spus parintilor mei ca visul meu este sa joc turneul mare. Am incercat sa fac totul pentru a ma califica la Singapore. Voiam sa joc cu cele mai bune opt jucatoare din lume. Si este ceva foarte special pentru mine ca m-am calificat.

Am putine emotii, pentru ca este cel mai mare turneu. Dar nu am nimic de pierdut" a spus Simona, citata de wtatennis.com.

Site-ul aminteste ca dupa primele opt luni "fenomenale" ale sezonului, cand a castigat titlurile cu numarul sapte si numarul opt, a ajuns in finala de la Roland Garros si a urcat pana pe pozitia a doua in lume, Halep nu a mai reusit sa treaca de faza sferturilor in ultimele cinci turnee.

"Sper sa imi construiesc din nou increderea pana la 100%. Increderea mea nu a fost prea ridicata in ultima vreme, pentru ca am pierdut foarte repede al US Open. Dar inca am motive sa fiu increzatoare, pentru am jucat foarte bine anul acesta - am ajuns in finala la Roland Garros si am avut si alte rezultate bune.

Va trebui doar sa muncesc in fiecare zi si sa cred in mine ca pot juca la un nivel foarte bun. Abia astept fiecare meci si sa imi refac increderea", a spus Simona.

Halep a fost cea de-a treia jucatoare care s-a calificat la WTA Finals dupa Serena Williams si Maria Sharapova.