Caroline Wozniacki a jucat finala de la US Open, faza a competitiei unde a fost invinsa de Serena Williams. Pentru performanta de la "Flushing Meadows", sportiva din Danemarca a incasat un cec in valoare de 1,45 milioane de dolari. Premiul nu a fost insa atat de important pentru Caroline, aceasta uitand sa-l ridice: "Nu era atat de important, trofeele conteaza. Am suficienti bani ca sa imi cumpar pantofi draguti", a precizat Wozniacki, citata de Yahoo News.

HotNews.roFoto: Hotnews

La putin timp dupa finala cu Serena, Caroline a plecat de la arena "Arthur Ashe" fara sa ia si cecul in valoare de 1,45 de milioane de dolari. La aproximativ jumatate de ora, si-a adus aminte ca nu a ridicat premiul si le-a povestit jurnalistilor cum a fost posibil acest lucru.

"Am uitat sa-mi incasez cecul. In fond, nu era chiar atat de important. Am ce manca si destui bani pentru a-mi cumpara pantofi draguti. Important este jocul de tenis. Trofeele conteaza, nu sunt motivata de bani", a precizat Caroline Wozniacki.

In varsta de 24 de ani, Caroline este in cautarea primului trofeu de Grand Slam. Fostul numar unu mondial a disputat doua finale, ambele pierdute.

De-a lungul carierei, Caroline a castigat peste 18,2 milioane de dolari din tenis.