Sorana Cirstea a fost invinsa de Eugenie Bouchard (Canada), cap de serie numarul 7, in turul doi la feminin la US Open. Jucatoarea noastra a pierdut primul set cu 6-2, dar a revenit apoi si a castigat actul secund in tiebreak cu 7-6 (7-4). Si setul decisiv a fost unul extrem de echilibrat pana la 4-3 cand Bouchard a reusit breakul si a castigat in final setul cu 6-4.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jucatoarea Monica Niculescu a fost invinsa, joi, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, de sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, cap de serie numarul 30, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Meciul a durat doua ore si 16 minute.

La US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, continua surprizele: joi, Ana Ivanovic (Serbia), cap de serie nr. 8, recent finalista la Cincinnati, a fost eliminata in turul 2 de jucatoarea ceha Karolina Pliskova, in doua seturi: 7-5, 6-4.

Ivanovic, fosta nr. 1 mondial, facea parte dintre pretendentele la titlu la New York. Ea revenise in top 10 WTA in luna august, dupa cinci ani de absenta.

Halep va juca in aceasta seara, de la ora 20.00, impotriva croatei Mirjana Lucici-Baroni, numarul 121 WTA, care a invins-o cu 6-7 (8), 6-3, 6-2, pe israelianca Shahar Peer.