Simona Halep a declarat in cadrul emisiunii WTA Live Acces Hour ca este destul de greu sa aiba prietene in circuit, precizand ca are o prietena foarte buna in Romania, cu care vorbeste zilnic, informeaza Mediafax.

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Despre prietenele pe care le are in circuitul WTA

"In circuit e destul de greu sa ai prietene bune, dar acasa am o prietena cu care vorbesc in fiecare zi. Vorbesc si cu romancele din circuit, dar echipa mea este cel mai bun prieten" - Simona Halep.

Despre locul doi pe care se afla

"Sunt foarte fericita sa fiu pe locul doi in clasament. Este o zi mare pentru mine, dar vreau sa raman concentrata pe turneu, pentru ca am meci in turul doi. Serena inca joaca, asa ca va fi greu sa ajung numarul 1. Vreau sa ma bucur de acest moment, pentru ca sunt locul doi si vreau sa vad cat de mult pot sta pe aceasta pozitie" - Simona Halep.

Despre exercitiile fizice

"Fac multe exercitii, dar cel mai mult lucrez la spate, pentru ca am avut ceva probleme in trecut, iar acum am grija de el in fiecare zi. Mai intai alerg, apoi imi incalzesc corpul, iar cu 30 de minute inainte de meci ma antrenez pe teren, unde exersez servele si loviturile de rever, pentru ca tot timpul termin punctele asa" - Simona Halep.

Isi va face si un cont de Twitter

"Este foarte frumos sa vezi ca oamenii te urmaresc tot timpul. Am vrut sa petrec ceva timp cu ei, pentru ca e placut sa vezi ca oamenii te iubesc, iar in curand vreau sa imi deschid un cont si pe Twitter. Pentru inceput vreau sa ma bucur de Facebook", a completat Simona Halep

Kirsten Flipkens, locul 54 in clasamentul WTA, o va intalni in turul doi al turneului Premier 5 de la Cincinnati pe Simona Halep. Flipkens a invins-o in runda inaugurala pe Polona Hercog.

Meciul Simonei cu sportiva din Belgia va fi ultimul de pe terenul central, de la ora locala 20.30 (miercuri, ora 03.30, la Bucuresti).