Simona Halep a fost nominalizata de WTA la categoria "jucatoarea lunii iulie", sportiva din Romania luptandu-se pentru aceasta distinctie cu Serena Williams si Caroline Wozniacki. De asemenea, Simona candideaza si la titlul de "Stea in ascensiune'' ("Rising Star of the Month").

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Aici poate fi votata Simona Halep.

In ancheta pentru desemnarea celei mai bune jucatoare din luna iulie, Simona se dueleaza cu Serena Williams si Caroline Wozniacki.

Serena a castigat turneul de la Stanford, dupa ce a trecut de jucatoare precum Ana Ivanovic, Andrea Petkovic si Angelique Kerber.

Halep a castigat turneul de la Bucuresti (dupa o finala cu Roberta Vinci), in timp ce Caroline Wozniacki s-a impus la Istanbul (primul turneu castigat din 2014).

La categoria "Rising Star of the Month", Halep concureaza cu Elina Svitolina (Ucraina) si Kurumi Nara (Japonia). Svitolina (19 ani) a castigat turneul de la Baku, in vreme ce Kurumi Nara a ajuns pana in finala competitiei de la Washington.

Simona Halep poate fi votata pe site-ul oficial al WTA pana joi, iar rezultatele vor fi anuntate in cursul zilei de vineri.