Jurnalistii americani de la Tennis Magazine au realizat un material despre Simona Halep, acestia fiind de parere ca sportiva noastra ar putea fi viitorul numar unu din ierarhia WTA. "Este o jucatoare muncitoare, modesta, o profesionista. In conditiile in care Serena isi mai cauta forma, ea ar putea sa piarda primul loc in lume in favoarea Simonei sau a lui Bouchard", se precizeaza in Tennis Magazine, conform Digisport.

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Simona Halep - o jucatoare modesta, o profesionista

"Halep este o jucatoare foarte muncitoare, modesta, o profesionista in adevaratul sens al cuvantului. Concentrarea din teren si loviturile perfect plasate au adus-o in varful ierarhiilor. Pare o versiune feminina a lui Lleyton Hewitt de la inceputul carierei, insa fara gesturile de celebrare duse la extrem. Simona si-a castigat respectul prin jocul exact si modestia din teren", se precizeaza in Tennis Magazine.

Halep ar putea fi viitorul numar 1 din ierarhia WTA

"Halep si Bouchard sunt cele mai talentate jucatoare din tanara generatie. Ele pot sa ajunga rapid in varful clasamentului si au aratat evolutii foarte bune in aceasta prima parte a anului. In conditiile in care Serena isi mai cauta forma, ea ar putea sa piarda primul loc in lume in favoarea uneia dintre cele doua. Maria Sharapova reprezinta si ea o amenintare importanta, mai ales ca se afla pe primul loc in clasamentul Race (n.r. alcatuit doar pe anul in curs)" - Tennis Magazine.

Turneul de Grand Slam de la US Open (ultimul al anului) se va disputa in perioada 25 august - 8 septembrie, competitia fiind dotata cu premii totale in valoare de aproximativ 28 de milioane de euro. Castigatorul turneului va incasa un cec in valoare de 2,2 milioane de euro.

In 2014, Simona Halep a ajuns in sferturile de la Australian Open, in finala de la Roland Garros si in semifinala de la Wimbledon.