Simona Halep a revenit vineri in tara, dupa participarea la turneul de Grand Slam de la Wimbledon (a fost eliminata de Eugenie Bouchard in semifinale). "Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc sa ajung", a precizat Halep pe Aeroportul Henri Coanda.

Simona HalepFoto: wimbledon.com

Despre accidentarea din meciul cu Bouchard

"A fost un pic de ghinion in timpul meciului ca am facut entorsa. Nu e foarte grav, dar o sa am timp sa ma recuperez sa joc la turneul de la Bucuresti" - Simona Halep.

Despre cum s-a simtit in timpul semifinalei

"A fost un rezultat frumos, ma bucur ca am apucat sa joc spre final si pe iarba. M-a marcat un pic accidentarea, pentru ca nu am mai putut sa servesc, sa imping in picior, nu am mai putut sa fiu relaxata, n-am putut sa ma opresc la anumite mingi. M-a incurcat, dar nu vreau sa dau vina pe accidentare. Bouchard m-a batut, a fost mai buna si merg mai departe. Asta imi da curaj sa merg cu incredere inainte" - Simona Halep.

Isi doreste sa ajunga pe locul 1 in ierarhia WTA

"Imi doresc foarte mult sa ajung si mai sus in tenis o sa muncesc zi de zi sa incerc sa fac tot ce pot pentru a castiga meciuri. Am fost trista ca am avut o infrangere, dar nu ca s-a terminat turneul, pentru ca a fost un rezultat bun. Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc sa ajung" - Simona Halep.

Despre turneul de la Bucuresti

"Acest turneu de la Bucuresti (n.r. se va disputa pe durata saptamanii viitoare) inseamna mult, pentru ca este primul de la noi din tara. Mi-am dorit foarte mult sa joc. Sper sa fiu suta la suta miercuri si voi da tot ce pot sa ajung spre final. Imi doresc foarte mult sa castig. E greu pentru ca vin de pe iarba si sper sa ma acomodez foarte repede" - Simona Halep.