Simona Halep a declarat, dupa semifinala de la Wimbledon pierduta in fata lui Eugenie Bouchard, ca si-a scrantit glezna la inceputul primului set si i-a fost dificil sa continue, dar a declarat ca nu poate sa fie trista pentru parcursul de la Wimbledon, unde a obtinut cel mai bun rezultat din cariera sa.

Simona Halep, la WimbledonFoto: wimbledon.com

In plus, ajungerea in semifinale i-a dat incredere ca va putea juca la nivel foarte inalt si pe iarba, a continuat Simona Halep, numarul 3 mondial. Ea a adaugat ca, dupa o perioada de pauza, isi va reveni "100%".

Iata mai jos declaratia Simonei Halep, dupa semifinala pierduta ca 7-6(5) 6-2 in fata lui Eugenie Bouchard (cap de serie 13):

"Mi-am scrantit glezna si apoi a fost dificil sa continui. In acel moment, am simtit o mare durere, dupa aceea a trecut un pic dar nu mai puteam impinge in picioare. Dupa, prima mea minge a fost foarte slaba. In tie-break, am servit foarte bine la 3-2 dar dupa aceea a avut un pic de noroc, cu o minge care a atins fileul. Si a revenit, a jucat bine. Cheia este acel moment.

In continuare, mi-am pierdut concentrarea. Aceasta suprafata o avantajeaza, desigur, pentru ca este mai rapida si si poate ramane in apropiere de linie pentru a lovi foarte devreme si foarte repede. Si-a imbunatatit jocul prinzand incredere.

Este o mare jucatoare care va fin in top curand. Am jucat pana la capat dar in setul doi mi-am pierdut energia si nu mai credeam ca pot castiga meciul.

Acest lucru s-a intamplat si pentru ca eram un pic obosita dupa ce am jucat mult. Dupa turul 3 am simtit si o mica durere musculara care nu a trecut, de fapt. Dupa Paris, am avut putin timp pentru a ma recupera.

Sunt foarte multumita pentru ca am obtinut cel mai bun rezultat al meu aici. Nu pot sa fiu trista. Dupa acest turneu, pot sa spun ca pot sa joc si pe iarba".