Simona Halep a impresionat inca o data lumea tenisului dupa ce a reusit sa se califice in semifinalele de la Wimbledon. Favorita numarul trei, Halep a avut nevoie de doar 57 de minute pentru a o invinge pe Sabine Liskicki (6-4, 6-0). "Nu a fost deloc un meci usor, desi asa a parut", a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Simona Halep, la WimbledonFoto: wimbledon.com

"Nu a fost un meci deloc usor, asa a aratat, dar nu a fost. Am inceput mai greu, dar am avut puterea sa revin. A fost o atmosfera incredibila pe arena centrala, iar maine trebuie sa fiu gata pentru semifinale. Am o foarte mare incredere in mine, ma bucur sa fiu pe teren si sa lupt pentru fiecare minge. Ma misc bine si ma simt perfect pe teren. Si la Roland Garros eram capul de serie cel mai bine clasat si nu am castigat, dar acum cred ca am ceva experienta in plus", a declarat Simona Halep imediat dupa terminarea partidei cu Lisicki, intr-un interviu pentru organizatori transmis de Digisport.

"Si prima semifinala pentru Simona la Wimbledon. A fost un meci special pentru mine impotriva unei foste eleve si excelente jucatoare pe iarba, Sabine Lisicki" - Wim Fissette, antrenor Simona Halep, pe Twitter.