Simona Halep va debuta la turneul de la Wimbledon in fata jucatoarei din Brazilia Teliana Pereira (91 WTA), iar pe traseu, in scenariul cel mai previzibil, are sansa sa o intalneasca pe Sorana Cirstea (29 WTA) in turul 3 si pe Jelena Jankovic (7 WTA) in sferturi. Simona Halep, favorita numarul trei a turneului, se afla pe aceeasi parte a tabloului cu Serena Williams (1 WTA) si Maria Sharapova (5 WTA), putand sa intalneasca pe una dintre cele doua in semifinale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep va debuta la Wimbledon, in turul intai, impotriva tensmenei din brazilia Teliana Pereira, locul 91 WTA. In turul urmator Simona ar urma sa intalneasca castigatoarea dintre Dinah Pfizenmaier (GER, 116 WTA) si Lesia Tsurenko (UKR, 147 WTA).

Sorana Cirstea (29 WTA) va juca in prima runda cu Victoria Duval (SUA, 126 WTA), iar in turul doi ar urma sa intalneasca invingatoarea dintre Belinda Bencic (SUI, 77 WTA) si Magdalena Rybarikova (SVK, 35 WTA).

In turul trei cele doua tenismene din Romania ar putea sa se intalneasca, urmand ca in sferturi castigatoarea sa joaca cu Jelena Jankovic (7 WTA), favorita pe partea ei de tablou.

In semifinale Simona Halep sau Sorana Cirstea s-ar putea intalni cu Serena Williams (1 WTA) sau Maria Sharapova (5 WTA), ambele jucatoare aflandu-se in prima parte a tabloului si cu mari sanse sa joace impreuna sferturile de finala.

Monica Niculescu (65 WTA) o va avea ca adversara in primul tur pe belgianca Alison van Uytvanck (93 WTA), iar Irina Begu (80 WTA) va juca impotriva lui Virginie Razzano din Franta (99 WTA).

Alexandra Cadantu (84 WTA) o va infrunta pe tenismena italiana Camila Giorgi (42 WTA) si Andreea Mitu (214 WTA), debuntanta si venita din calificari, o are ca adversara pe poloneza Agnieszka Radwanska (4 WTA), cap de serie numarul 4.

Vezi aici tabloul complet la fete.

Vezi aici posibilele infruntari in turul 3 si in sferturi.