Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, cu o zi inaintea finalei de la Roland Garros, ca s-a recuperat bine dupa semifinala cu Andrea Petkovici si ca are energia necesara pentru a disputa ultimul act al turneului, impotriva rusoaicei Mariei Sarapova, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Astazi am altfel de emotii. Sunt mult mai linistita. Incerc sa-mi linistesc starea si sa ma bucur de ceea ce am realizat. Este dificil, intrucat o finala de Grand Slam este ceva nou pentru mine, dar si o performanta incredibila. Sper sa fie un inceput, sa am mai multe evenimente de acest gen. Momentan ma simt bine, sunt bucuroasa, fericita. Am si energia necesara ca sa pot juca sambata o finala", a declarat Simona Halep, citata de Prosport.

Sportiva se bucura de sustinerea pe care o primeste din partea romanilor si spune ca de abia asteapta sa se intoarca in tara. "Va fi un eveniment important pentru tara noastra, pentru mine, ma bucur ca am asa multi sustinatori. Abia astept sa ajung in tara, sa ma intalnesc cu apropiatii mei, cei care au ramas acasa, rudele. Este un sentiment deosebit, chiar nu prea am cuvinte sa descriu starea care o am, sper sa ma pot linisti, sa redevin fata aceea normala, care am fost si pana acum. Nu vreau sa schimb nimic la mine, nu vreau sa schimb nimic la stilul meu de viata, vreau sa-mi pastrez starea pozitiva care o am tot timpul, sa fiu relaxata", a mai aratat Halep.