Heather Watson a declarat, joi, dupa ce a fost invinsa de Simona Halep, scor 6-2, 6-4, in turul doi al turneului de la Roland Garros, ca romanca a jucat bine, dar nu a simtit ca ar fi la un alt nivel, informeaza BBC, conform Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ea a jucat bine, dar nu am simtit ca este la un alt nivel. A luat avantaj in primul set pe o cadere a mea, cand nu am putut sa fac multe puncte. Putine greseli nefortate, asta fac jucatoarele de top. Ultimul ghem ar fi putut schimba situatia. Am simtit-o ca este un pic nervoasa, dar si eu am fost si astfel nu am profitat. Sunt dezamagita ca nu am facut mai mult astazi", a declarat Heather Watson, care a avut o minge de break la scorul de 5-4 in al doilea set.

"Simona a fost foarte fericita ca a incheiat meciul, deoarece lucrurile incepusera sa devina stranse. Daca Heather ar fi reusit sa egaleze la 5 si sa duca apoi meciul in trei seturi, cine stie ce s-ar fi intamplat. Heather trebuie sa lucreze mai mult ca sa nu mai comita greseli nefortate", a spus Mary Pearce, fosta castigatoare la Roland Garros in 2000.

Simona Halep (locul 4 WTA) s-a calificat, in premiera, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, jucatoarea noastra trecand de Heather Watson (locul 92 in ierarhia mondiala), scor 6-2, 6-4. Meciul a durat o ora si 19 minute. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Sorana Carstea (victorie cu Teliana Pereira (Brazilia), scor 6-2, 7-5.

In urmatoarea partida, Simona Halep o va intalni pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 55 WTA. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.