​Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Carstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, joi, in turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Prin eliminarea jucatoarelor Serena Williams (SUA, locul 1 WTA) si Na Li (China, locul 2 WTA), Halep a devenit a doua favorita ramasa in competitie dupa Agnieszka Radwanska (Polonia, locul 3 WTA), care s-a calificat, miercuri, in turul 3.

Halep va juca in mansa a doua cu britanica Heather Watson, locul 92, sportiva venita din calificari, in ultimul meci de pe Terenul numarul 1.

Simona Halep si Heather Watson s-au intalnit o singura data pana acum, romana impunandu-se, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, in primul tur al US Open, in 2013.

Carstea va juca impotriva sportivei Teliana Pereira din Brazilia, locul 94 WTA, in ultima partida programata pe Terenul numarul 3.

Sorana Carstea si Teliana Pereira s-au intalnit o singura data pana acum, brazilianca impunandu-se in acest an, in turul doi de la Charleston, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (7/0).

In turul doi al probei masculine de dublu, Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 13, vor juca in compania perechii Nicholas Monroe/ Simon Stadler (SUA/Germania), in a doua partida de pe Terenul numarul 10.

Tot pe acest teren, in a doua partida a zilei se vor intalni Monica Niculescu/ Klara Koukalova (Romania/ Cehia), cap de serie numarul 14, si Monica Puig/ Yanina Wickmayer (Puerto Rico/ Belgia) in turul intai al probei de dublu feminin.

Tecau ar trebui sa joace, joi, si la dublu mixt. Cuplul Horia Tecau/ Sania Mirza (Romania/ India) va intalni, in primul tur, perechea Kveta Peschke/ Marcin Matkowski (Cehia/Polonia), cap de serie numarul 4, tot joi, în ultimul meci de pe Terenul numarul 4.

In al doilea meci de pe Terenul numarul 11, la dublu feminin, perechea Irina-Camelia Begu/ Karin Knapp (Romania/ Italia) va juca, in turul I, impotriva cuplului Mona Barthel/ Virginie Razzano (Germania/ Franta).

Partidele zilei a cincea a turneului de la Roland Garros vor incepe la ora 12.00.