Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, va juca, in trurul intai al turneului de la Roland Garros, cu sportiva rusa Alisa Kleibanova, locul 85 WTA, informeaza site-ul oficial al turneului de Grand Slam, citat de Mediafax.

Halep si Kleibanova s-au mai intalnit pana in prezent de doua ori si de fiecare data a castigat jucatoarea romana, cu scorul de 6-4, 7-6 (5), in turul doi al Australian Open, editia 2011, si cu scorul de 6-1, 6-1, anul trecut, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Moscova.

Soarna Cirstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, va juca in turul intai cu o sportiva venita din calificari, la fel ca Alexandra Cadantu, locul 80 WTA.

In schimb, Monica Niculescu, locul 75 WTA, o va avea ca adversara pe Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul 25. Ee s-au mai intalnit o data, in turul intai al US Open, in 2008, cand Kanepi s-a impus cu 6-0, 6-3.

Pe tabloul masculin, Victor Hanescu, locul ATP, va juca impotriva francezului Gael Monfils, locul 24 ATP si cap de serie numarul 23 (scor 2-2 in intalnirile directe).