Rafael Nadal a cucerit titlul de la Madrid Masters, pentru al doilea an consecutiv. Ibericul a profitat insa de abandonul lui Kei Nishikori pentru a se impune in finala. "Rafa nu a meritat victoria. Nishikori a jucat bine aproape tot meciul, el trebuia ca castige", a precizat Toni Nadal, unchiul si antrenorul lui Rafael.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Rafa nu a meritat victoria. Nishikori in schimb da, o merita, pentru ca a jucat mult mai bine aproape tot meciul. Este o victorie injusta, una dintre cele mai injuste din cariera lui Rafa. A avut mult noroc. A jucat foarte bine cu Berdych si Bautista-Agut. Din pacate a venit aceasta sincopa cu Nishikori.

A simtit si multa presiune pentru ca toata lumea se astepta sa castige, scorul era din ce in ce mai mult in defavoarea lui si adversarul juca foarte bine. E bine cand se termina cu bine, dar la Roma nu mai are voie sa fie inconstant", a declarat Toni Nadal, citat de Digisport.

Dupa victoria de la Madrid (2-6, 6-4, 3-0), Nadal si-a trecut in palmares succesul cu numarul 27 in turneele de tip Masters (un adevarat record pentru circuitul ATP).