Simona Halep traverseaza o noua perioada perfecta, sportiva din Romania reusind sa ajunga in finala Masters-ului de la Madrid. Dupa victoria superba cu Petra Kvitova, locul 5 mondial a declarat: "Este o saptamana incredibila pentru mine".

Simona Halep, la turneul de la MadridFoto: wtatennis.com

"E o saptamana incredibila pentru mine, am jucat foarte bine si ma simt excelent la Madrid. Azi am avut un meci extrem de dificil, ea a jucat foarte bine, dar am luptat pentru fiecare minge. Ma astept la un meci greu, indiferent pe cine voi intalni in finala de maine. Voi lupta la fel ca si azi, voi da tot ce pot", a precizat Simona Halep la finalul partidei cu Kvitova.

"Stiam ca urma sa fie un meci dificil. Simona m-a invins in finala de la New Haven, astfel ca doream sa ma razbun. A fost un meci lung, o lupta frumoasa. Simona Halep a fost mai buna pana la urma, insa pentru mine a fost un meci bun" - Petra Kvitova.

In finala de duminica, Simona Halep o va intalni pe Maria Sharapova (duminica, de la ora 17:30 - in direct pe Dolcesport 2 si LIVESCORE pe HotNews.ro).

Simona si Maria s-au mai intalnit de doua ori de-a lungul carierei: la Indian Wells in 2012 (6-3, 6-4) si la Beijing tot in 2012 (7-5, 7-5). De fiecare data castig de cauza a avut rusoaica.