Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Madrid, ca pe zi ce trece joaca tot mai bine si capata incredere, mentionand ca urmatorul ei meci, cu Petra Kvitova, va fi unul dificil, dar la care va lupta pentru sansa sa, informeaza Mediafax.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

"Am fost un pic obosita. A fost greu, dar azi pe teren s-a vazut un joc bun, mult incredere. Am jucat ceea ce doresc, am fost agresiva si am luat initiativa meciului. Pe zi ce trece joc tot mai bine, capat incredere. Astazi am fost mai increzatoare. Semifinala cu Petra Kvitova va fi un meci foarte greu, Kvitova are cam acelasi stil ca Ana Ivanovici. Sper sa fiu la nivelul la care joc cand ma simt bine. Vreau sa ma bucur de aceasta semifinala, imi place mult acest turneu. O sa fie un meci greu, dar am si eu sansa mea si o sa lupt pentru ea", a spus Halep la Digi Sport.

Simona Halep le-a multumit romanilor care au sustinut-o din tribune la Madrid. "Au fost multi romani, vreau sa le multumesc pentru asta, au fost nemaipomeniti. Le multumesc tuturor, fara ei cred ca nu ajungeam astazi aici", a mentionat ea.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut in sferturile de finala, cu scorul de 6-2, 6-2, de sportiva sarba Ana Ivanovici, favorita numarul 11 si locul 12 WTA. Halep a invins-o pe Ivanovici dupa o ora de joc.

Simona Halep o va intalni in semifinalele turneului dotat cu premii in valoare totala de 3.671.405 euro pe jucatoarea ceha Petra Kvitova, a cincea favorita si locul 6 mondial, care a beneficiat in sferturi de abandonul liderului mondial, americanca Serena Williams.

Simona Halep si Petra Kvitova s-au mai intalnit o singura data, in finala turneului de la New Haven, in 2013. Halep s-a impus atunci cu scorul de 6-2, 6-2.

Aceasta este a doua semifinala de turneu Premier Mandatory pentru Simona Halep, dupa cea de la Indian Wells, din luna martie, pierduta de romanca in fata sportivei poloneze Agnieszka Radwanska.