Simona Halep a declarat intr-un scurt interviu pentru site-ul oficial WTA (organizatorul circuitului profesionist feminin de tenis) ca rezultatele excelente din ultimul an i-au adus recunoastere unanima si a povestit ca a ajuns sa beneficieze de faima si cind cauta loc de parcare.

Simona HalepFoto: wtatennis.com
  • "Citiva copii mi-au spus ca s-au apucat de tenis datorita mie, si sper ca tot mai multi sa faca acest lucru daca voi avea rezultate bune", a mai spus Halep.

Halep, proaspat calificata in semifinalele turneului de la Indian Wells, a mai spus ca ar putea fi considerata cea mai buna jucatoare romanca de tenis doar daca va cistiga un turneu de Grand Slem (cele 4 turnee majore din circuit: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon sau US Open - n.red.).

"Inseamna mult pentru mine. Sunt cea mai buna romanca din istoria clasamentului WTA, dar telul meu este sa castig un turneu de Mare Slem si poate atunci voi fi cea mai buna, pentru ca Virginia a castigat turneul de la Roland Garros", a spus Halep, cand a aflat vestea ca rezultatele bune de la Indian Wells au propulsat-o deja pe locul 5 in clasamentul WTA.

Simona Halep a declarat ca primeste tot mai multa atentie oriunde se afla: ''Sunt recunoscuta peste tot. Chiar si in parcare. Am fost surprinsa - am vrut sa parchez, nu aveam loc si cineva a venit si m-a lasat sa parchez in fata hotelului. Toata lumea ma cunoaste acum''.

Cu toata aceasta atentie, Simona Halep ramane o persoana cu picioarele pe pamant, arata site-ul WTA, citat de Agerpres. "Sunt o fata normala, ca oricare alta, imi place sa fac cumparaturi, sa ascult muzica, sa discut pe WhatsApp - nu imi place sa vad filme in camera mea pentru ca nu pot sta concentrata doua ore!", a spus Halep.

Vezi aici tot interviul VIDEO acordat de Simona Halep