Simona Halep traverseaza cea mai buna perioada a carierei, jucatoarea din Romania ajungand pe locul 7 in lume. "Important va fi s-o vedem pe Simona cum se prezinta in fata jucatoarelor foarte puternice, primele 3-4 din lume acum, cele mai in forma. Inca nu-mi dau seama la ce nivel e fata de ele", a declarat Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, intr-un interviu pentru gsp.ro.

Simona HalepFoto: australianopen.com

Virginia Ruzici, despre clasarea Simonei Halep: "Sper sa ajunga cat mai sus, dar important e si cat ramai acolo".

"Ma bucur foarte mult pentru ea, acesta este, de fapt, obiectivul nostru comun, ca ea sa urce cat mai mult in clasamentul mondial. Pe de alta parte, ma asteptam de mult sa fiu egalata sau depasita. Am spus ca avem o generatie de jucatoare talentate inca de cand Sorana Carstea a avut rezultate foarte bune, cu sfert de finala la Roland Garros. Pentru mine e ceva normal ca a venit si acest moment, nu e un lucru neobisnuit" - Virginia Ruzici.

Simona, impresionanta la inceputul lui 2014

"Cred ca merge pe drumul cel drept. La Doha am vazut-o jucand la cel mai inalt nivel al ei de pana acum. Sigur, a aparut o mica accidentare, oricat incercam sa le prevenim, acestea isi fac loc, dar nu au existat caderi majore pentru ea. Important insa va fi s-o vedem cum se prezinta in fata jucatoarelor foarte puternice, primele 3-4 din lume acum, cele mai în forma. Inca nu-mi dau seama la ce nivel e fata de ele" - Virginia Ruzici, intr-un interviu pentru gsp.ro.

Roland Garros - marea miza

"Drumul e deschis pentru ea ca sa reuseasca. Urmeaza Roland Garros-ul, sa nu uitam ca zgura e suprafata ei favorita, in timp ce jucatoare precum Serena, Azarenka, Sharapova nu sunt considerate specialiste. Cu un program mai aerisit decat anul trecut, speram ca lucrurile sa mearga bine pentru Simona" - Virginia Ruzici, intr-un interviu pentru gsp.ro.