Simona Halep s-a intors in tara dupa abandonul din primul tur al turneului WTA de la Dubai. "Am ceva probleme, am tendonul inflamat, dar nu este ceva foarte grav. Nu se pune problema sa lipsesc de la turneele de la Indian Wells si Miami", a declarat Halep.

Simona HalepFoto: usopen.org

"Am ceva probleme, am tendonul imflamat, dar nu este foarte grav. De aceea m-am si oprit (in meciul cu meciul cu Alize Cornet din primul tur de la Dubai) ca sa nu agravez situatia. Momentan o sa imi iau o pauza pentru problema de la tendon si dupa aceea ma voi pregati pentru America. Nu se pune problema sa lipsesc de la Indian Wells si Miami, pentru ca nu am ceva grav, e doar o inflamatie care va trece. O sa fac recuperarea in Bucuresti", a declarat Simona Halep la intoarcerea in tara, citata de Mediafax.

"Nu m-am gandit inca ce imi propun pentru Indian Wells, dar eu sper sa joc bine. In America mi-a fost greu sa joc, mi-e greu sa ma adaptez cu mancarea de acolo, dar eu sper sa ma pregatesc foarte bine pentru turneu. Mi-e greu sa joc pe suprafata de la Paris si pe cea de la Budapesta. Acolo e o suprafata lenta care ma deranjeaza la glezne, la tendoane. Imi place mai mult hardul, cum a fost cel de la Doha, si hardul american", a completat Halep.

Simona Halep a urcat pe locul noua in clasamentul WTA dupa ce a castigat turneul de la Doha (a invins-o in finala pe Angelique Kerber, din Germania).

Primul turneu la care Halep va participa va fi cel de la Indian Wells (3-16 martie), competitie de tipul "Premier Mandatory".