Simona Halep a explicat ce a gresit in meciul din primul tur de la turneul WTA de la Paris, pe care l-a pierdut in fata Kristinei Mladenovic. Ea a spus ca nu este stresata de pozitia nr. 10 in clasamentul WTA insa in timpul meciului, in momentele in care ar fi trebuit sa fie relaxata, s-a contractat.

Simona HalepFoto: australianopen.com

"Nu m-a stresat chestia asta, ca sunt Top 10 si daca pierd ce se intampla. Sunt om, la fel ca toate celelalte, jucatoare normala. Pot sa pierd cu oricine, pot sa castig cu oricine.", a declarat Simona, imediat dupa infrangerea in fata Kristinei Mladenovic, potrivit DigiSport.

Despre sfaturile primite de la nou sau antrenor, Wim Fissette:

"Mi-a spus unde a crezut el ca am gresit si ce nu am facut bine. Am fost de acord, mi-am dat si eu seama ca am ratat sansa dupa ce am facut break. Dar atunci cand a trebuit sa fiu mai relaxata si sa servesc asa cum o facusem pana atunci, m-am contractat si am gresit mai mult."

"Serviciu e un punct la care mai vreau sa lucrez foarte mult. Mai am mult de invatat. Bineinteles, si la dreapta, care astazi nu a mers asa cum mi-am dorit, dar per total sunt ok si merg inainte pozitiv", a spus Halep.