Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a vorbit, intr-un interviu pentru Digisport, despre primele zile de munca cu jucatoare din Romania. "Este una dintre cele mai destepte sportive din circuitul WTA", a precizat antrenorul belgian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre munca cu sportiva din Romania

"Sansa de a lucra cu o jucatoare precum Simona este prea mare pentru a spune nu. Am stiut ca este o oportunitate grozava de a lucra cu o jucatoare precum Simona. Sunt foarte motivat sa lucrez cu ea si voi da tot ce am mai bun " - Wim Fissette.

Despre miscarea in teren a Simonei Halep

"Uneori zboara pe teren, ceea ce mi-a placut cu adevarat. Si de asemenea, inteligența ei pe teren. Pentru mine, este una dintre cele maid estepte jucatoare din circuit si ia aproape mereu deciziile cele mai bune" - Wim Fissette.

Intuitia, de baza la Halep

"Nu vad o alta jucatoare care sa evolueze ca Simona. Joaca mereu pe seama intuitiei, simte jocul, nu este genul care isi face un plan inainte sa intre pe teren. Simte ceea ce se intampla la fileu si ia deciziile corecte" - Wim Fissette, pentru Digisport.

Cine este Wim Fissette

In varsta de 34 de ani, Wim Fissette a pregatit-o pe Kim Clijsters, dupa ce belgianca a revenit pe terenurile de tenis. Alaturi de Wim, Kim a reusit sa castige trei turnee de Grand Slam: US Open (2009, 2010) si Australian Open (2011).

De-a lungul timpului, Wim Fissette a mai antrenat-o si pe Sabine Lisicki, jucatoarea din Germania jucand finala de la Wimbledon in 2013 (a fost invinsa de Marion Bartoli).