Simona Halep este foarte aproape de a incepe o colaborare cu antrenorul belgian Wim Fissette, informeaza doartenis.ro. Fissette este cel care a pregatit-o pe Kim Clijsters dupa revenirea fostului numar 1 mondial din 2009.

HotNews.roFoto: Hotnews

La finalul sezonului trecut, Simona a anuntat ca nu mai are antrenor, dupa ce a incetat colaborarea cu Adrian Marcu. Halep a ajuns fara tehnician pana in sferturile de la Australian Open, dar este aproape de a avea unul la finalul turneului de la Melbourne.

Conform tennisforum.com, Virginia Ruzici (managerul Simonei) a negociat cu belgianul in varsta de 34 de ani, acesta urmand sa o pregateasca pe Halep incepand de saptamana viitoare.

Cine este Wim Fissette

In varsta de 34 de ani, Wim Fissette a pregatit-o pe Kim Clijsters, dupa ce belgianca a revenit pe terenurile de tenis. Alaturi de Wim, Kim a reusit sa castige trei turnee de Grand Slam: US Open (2009, 2010) si Australian Open (2011).

De-a lungul timpului, Wim Fissette a mai antrenat-o si pe Sabine Lisicki, jucatoarea din Germania jucand finala de la Wimbledon in 2013 (a fost invinsa de Marion Bartoli).