Simona Halep a vorbit, pentru Digisport, despre planurile pentru 2014 si despre sezonul perfect din acest an. "Toata lumea va fi cu ochii pe mine, va fi o presiune suplimentara. Vreau insa sa ma bucur de tenis. Vreau doar sa mentin placerea jocului pe teren, sa muncesc la fel", a declarat Halep.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

Despre pregatirea de la munte

"Nu este ceva foarte specific pentru sportul nostru, dar este o pregatire altfel decât facem în timpul sezonului la tenis. Alergam foarte mult, aerul de munte ne ajuta foarte mult si eu ma simt bine aici" - Simona Halep, la Digisport.

Despre decizia de a se desparti de antrenorul Adrian Marcu.

"O sa ma antrenez cu sparringul meu. Vreau sa fiu o perioada singura, sa vad ce pot sa fac singura pe teren, iar în viitor vom vedea. Eu am mai facut anul acesta, la început, 2-3 luni singura, mi-a prins foarte bine. Poate fi considerat un act de curaj pentru ca vreau sa-mi consolidez încrederea în mine, sa pot sa iau decizii singura, sa vad ce-mi iese" - Simona Halep.

A fost felicitata de WTA

"Am primit mail de la WTA, m-au felicitat. M-am bucurat cand am vazut mailul, când l-am citit, iar apoi m-am uitat pe WTA pe site. Au scris frumos despre mine, ma bucur si sper sa tin acest drum si la anul sa fiu mai apta sa fac si mai multe rezultate. Toata lumea e cu ochii pe mine din cat am auzit. E o presiune pentru ca trebuie sa apar tot ce am castigat anul acesta, nu va fi usor, dar sunt pregatita pentru orice. Vreau doar sa mentin placerea jocului pe teren, sa muncesc la fel, si sa am puterea de munca pe care am avut-o anul acesta" - Simona Halep.

Despre jucatoarele din Romania prezente in clasamentul WTA

"E aceeasi relatie, eu nu simt nicio diferenta. Sunt un om normal ca si ele si toate suntem bune. Sorana este locul 22, deci nu e departe de mine, suntem la valori apropiate", a conchis Halep, locul 11 in ierarhia WTA.