Dupa un an 2013 foarte bun, Simona Halep a urcat pe pozitia a 19-a in clasamentul WTA. "Este un moment deosebit in viata mea, adversarele au fost foarte bune. Nu ma gandesc ce fac cu banii castigati, prioritatea mea este sa joc din ce in ce mai bine - sa investesc in cariera mea", a precizat Halep intr-o conferinta de presa.

Simona HalepFoto: usopen.org

Despre meciul cu Flavia Pennetta

"Ploaia este un dezavantaj, mai ales daca astepti doua-trei ore, pentru ca te scoate din ritm. Pentru mine a fost un dezavantaj, dar trebuie sa accept pentru ca asa este in tenis. Stiam ca voi avea un meci greu cu Pennetta, m-a mai invins de doua ori in trecut. Este o jucatoare foarte buna si a jucat un tenis foarte bun" - Simona Halep.

Despre banii castigati la US Open

"Nu m-am gandit inca ce voi face cu banii (n.r. castigati la US Open), dar prioritatea mea acum este sa merg la cat mai multe turnee, sa investesc in mine si sa urc la un nivel si mai inalt" - Simona Halep. (* In urma traseului de la US Open, Simona a castigat 165.000 de dolari) - Simona Halep.

Anul 2013, cel mai bun din cariera

"Este un moment deosebit in viata mea pentru ca am ajuns in scurt timp in top 20. Adversarele au fost de top, joaca la un nivel foarte inalt, a fost o perioada grea pentru mine, dar in acelasi timp foarte frumoasa pentru ca am reusit sa le inving. Acest an va ramane unul deosebit pentru mine pentru ca am reusit sa ajung la un nivel foarte inalt, bineinteles si pentru ca 13 este numarul meu norocos. E posibil sa mai urc in clasament. Mai sunt cateva turnee, nu va fi usor, dar eu voi face tot posibilul" - Simona Halep.

Despre viitorul partener al lui Horia Tecau

"Avand in vedere ce rezultate a avut cu Robert Lindstedt, cred ca pentru Horia ar fi o idee buna sa faca din nou un cuplu cu el. Nu m-am gandit inca sa fac pereche de dublu mixt cu Horia, dar in viitor este foarte posibil", a conchis Simona Halep.