Rafael Nadal i-a raspuns lui Srdjan Djokovic (tatal lui Novak Djokovic), dupa ce acesta a spus ca fiul sau si Rafa nu mai sunt prieteni. "Fiecare poate sa spuna ceea ce vrea. Relatia mea cu Novak este buna, ne respectam reciproc", a precizat ibericul, citat de presa internationala.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Tatal lui Djokovic ar trebui sa vorbeasca mai mult cu fiul sau. Relatia mea cu Novak a fost mereu buna si asa va fi in continuare. Am pierdut multe meciuri in fata lui, iar el contra mea de asemenea. Niciodata insa nu am avut probleme unul cu altul. Fiecare poate avea ce opinie vrea si nu vreau sa raspund nimanui, cu atat mai putin fara a discuta direct cu cel implicat in eveniment", a declarat Rafael Nadal.

In urma cu cateva zile, Srdjan Djokovic a lansat un atac la adresa lui Rafael Nadal si a lui Roger Federer."Spaniolul nu mai este prietenul lui Nole, dupa ce acesta a inceput sa castige si a devenit numarul unu. Federer este un exemplu pe teren, dar nu si in viata privata", a precizat tatal lui Novak Djokovic, citat de presa sarba.

Rafael Nadal conduce cu 20-15 in intalnirile directe cu Novak Djokovic. Din 2011 insa, sarbul conduce cu 8-4 in fata ibericului.