​Rafael Nadal a parasit turneul de la Wimbledon inca din primul tur, ibericul fiind invins de Steve Darcis, numarul 135 in clasamentul ATP. "Nu vreau sa vorbesc despre genunchiul meu, ar fi doar o scuza. Vreau doar sa il felicit pe Darcis, a jucat extraordinar si a meritat victoria", a precizat Nadal, citat de presa iberica.

Rafael NadalFoto: wimbledon.com

"Nu vreau sa vorbesc despre genunchiul meu, vreau doar sa il felicit pe Darcis. A jucat extraordinar si a meritat victoria. Tot ce as vorbi despre genunchiul meu ar fi doar o scuza. Acesta este Wimbledonul. Un turneu complex, la care am incercat sa ma prezint cat mai bine.

Nu stiu ce se va intampla in viitor, dar va spun ca imi doresc sa particip la US Open. Nu vrea sa imi aduc aminte de acest meci, de eliminarea din primul tur, dar asta este viata de sportiv. Ai momente bune si momente mai putin bune.

In urma cu cateva ore (n.r. inainte de a incepe meciul), totul era perfect. Acum insa, lucrurile nu mai stau la fel de bine. Vom vedea ce imi va rezerva viitorul.

Viata merge inainte, nu e nimic dramatic, e doar un sport, un joc", a declarat Rafael Nadal dupa infrangerea suferita in fata lui Steve Darcis.

Si anul trecut Nadal a parasit turneul de la Wimbledon devreme, cu o infrangere in al doilea tur in fata cehului Lukas Rosol.