​VIDEO Faza zilei la Roma: Modul inedit in care Viktor Troicki a vrut sa arate ca arbitrul a gresit la o minge

de A.I.     HotNews.ro
Joi, 16 mai 2013, 11:02 Sport | Tenis

Troicki a oferit momentul zilei la Masters-ul de la Roma
Foto: Captura YouTube
​Vicktor Troicki a oferit faza zilei la Masters-ul de la Roma: dupa un schimb mai lung cu Ernests Gulbis, arbitrul din scaun (Cedric Moulier) a intrerupt jocul si a strigat aut. In acel moment, pentru a dovedi ca are dreptate, jucatorul sarb l-a luat de brat pe unul din cameramani, l-a dus pe teren si l-a pus sa filmeze de aproape urma lasata de minge. In final, Vicktor s-a ales doar cu aplauzele spectatorilor.  

La scorul de 6-1 si 40-30 pentru Gulbis, arbitrul Cedric Moulier a oprit o minge pe care a considerat-o aut. Troicki nu a fost de acord cu decizia, a trecut peste fileu si a vazut urma de aproape.

"Stii ca ai gresit, te rog! Ai strigat aut, iar acum nu vrei sa dai inapoi, sa recunosti ca ai gresit. Nu se poate, nu este deloc spatiu intre minge si linie. E zero spatiu. Crezi mereu ca ai dreptate, dar nu este asa. Nu as fi comentat daca nu as fi fost foarte sigur", a declarat Vicktor Troicki.

"Pana si din spatiu s-ar fi vazut", a completat jucatorul sarb.

Pana la urma, Vicktor s-a ales cu o avertizare din partea arbitrului, in timp ce mingea i-a revenit lui Gulbis.

Tot spectacolul oferit de Troicki a fost insa pe placul spectatorilor, acestia aplaudandu-l la scena deschisa.

Gulbis s-a calificat in optimi, dupa ce l-a invins pe Troicki cu 6-1, 6-1.

Vezi aici modul in care Trocki incearca sa arate ca are dreptate.




Citeste mai multe despre   



















8918 vizualizari

  • 0 (8 voturi)    
    :) (Joi, 16 mai 2013, 11:50)

    Trojan.H [utilizator]

    La scorul de 6:1 chestia asta seamana cu lamerii din Liga lui Mitica. Dupa ce tot meciul nu sunt in stare sa traga macar un sut pe poarta, daramite sa inscrie vreun gol, la final urla din toti rarunchii ca i-a furat arbitrul.
    Altfel, amuzant.
    • +8 (8 voturi)    
      La tenis intoarci un meci chiar de ultima minge (Joi, 16 mai 2013, 11:59)

      mnicku [utilizator] i-a raspuns lui Trojan.H

      insa daca te enervezi nu mai ai nici o sansa .

      Au fost o multime de cazuri cind de la ultima minge unul din jucatori a intors meciul si la cistigat

      Ce e de neinteles faptul ca la asemensa nivel si mai ales pe zgura arbitrul se face ca nu vede , de fapt mingea a atins linia de tusa si deci arbitrul a gresit
      • -4 (4 voturi)    
        las-o'ncolo (Joi, 16 mai 2013, 12:22)

        Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui mnicku

        uita-te la reluarea din final.
        sarbul nu are dreptate,
        mingea a cazut afara din teren.
        a atins linia exterioara a tusei? muahaha!
        nimeni nu poate aprecia la milimetru chestii de genul asta.
        oricum, nu la nu's'cati m/s cu cat zboara o minge de tenis.
    • -1 (3 voturi)    
      Sârbi, români... (Joi, 16 mai 2013, 12:32)

      war4peace [utilizator] i-a raspuns lui Trojan.H

      Semănăm psihologic ca popoare. Întotdeauna gata să ne luăm de lucruri mărunte şi să ignorăm problemele mari.
      • +2 (2 voturi)    
        marketing (Joi, 16 mai 2013, 13:28)

        Pop1 [utilizator] i-a raspuns lui war4peace

        sarbi romani unguri britanici ... nu conteaza ... si-a facut omul putina publicitate in baza unei mingi discutabile.

        in orice sport care nu este 100% computerizat arbitrul greseste ...

        sarbul a fost amuzant dar pueril si a dat dovada de lipsa de temperament mai ales pentru sportul alb. nu suntem la fotbal sa ne tavalim la fiecare minge ...
  • 0 (2 voturi)    
    aut (Joi, 16 mai 2013, 13:18)

    alin gr [utilizator]

    aut clar


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version