Sorana Carstea este una din surprizele placute ale turneului Masters de la Miami, jucatoarea din Romania ajungand in "optimile" competitiei. "Nu am avut mari asteptari de la acest turneu, mereu am jucat slab la Miami", a precizat Sorana dupa victoria cu Angelique Kerber (a sasea favorita).

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am facut un meci destul de solid de la inceput si pana la sfarsit. Am incercat sa pun in aplicare planul pe care l-a facut antrenorul meu si m-am gandit tot timpul ca daca muncesc voi reusi. Ca sa fiu sincera, nu aveam mari asteptari de la acest turneu, deoarece niciodata nu am jucat prea bine la Miami.

Dar prin munca am reusit sa inving o jucatoare importanta. Cand muncesti din greu si vezi ca rezultatele incep sa apara torul este foarte frumos. Astfel de victorii te motiveaza pentru viitor. Te fac sa muncesti in continuare. Iubesc acest sport si imi plac astfel de momente", a declarat Sorana Carstea, conform Mediafax.

In "optimile" de la Miami, Carstea o va intalni pe Jelena Jankovic, cap de serie numarul 22. Pentru calificarea in aceasta faza a competitiei, Sorana va primi 140 de puncte WTA si un cec in valoare de 47.575 de dolari.