Revenit in urma cu doar cateva saptamani dupa o accidentare (l-a tinut departe de teren pret de sapte luni), Rafael Nadal a anuntat ca nu va participa la primele doua turnee din seria Masters ale anului: Indian Wells si Miami, informeaza Marca. De asemenea, si Roger Federer a precizat ca va lua o pauza de aproximativ doua luni.

HotNews.roFoto: Hotnews

Accidentat in vara lui 2012, Nadal s-a intors pe terenul de tenis in urma cu doar cateva saptamani. Din pacate pentru sustinatorii sai, ibericul nu va participa insa la turneele Masters de la Indian Wells (4-17 martie) si Miami (18-31 martie).

"Ma bucur ca am putut sa revin, insa accidentarea de la genunchi inca imi da batai de cap. Uneori simt durerea mai puternic, iar acest lucru ma impiedica sa evoluez la cel mai inalt nivel", a declarat Rafael Nadal.

Pe langa Nadal, un alt jucator de top va lua o pauza in urmatoarea perioada: Roger Federer. Elvetianul a anuntat ca intentioneaza sa stea doua luni departe de tenis.

"La varsta mea, trebuie sa iti calculezi foarte bine pasii. Nu mai am 22 de ani ca sa pot sa evoluez in 25-30 de turnee pe an. Vreau sa stau mai mult cu familia si sa ma odihnesc", a declarat Roger Federer, citat de BBC.

Roger Federer a anuntat ca va participa la Indian Wells (se va disputa intre 4 si 17 martie), dupa care va lua o pauza de aproximativ doua luni. Elvetianul va reveni pentru sezonul pe zgura.