Horia Tecau a declarat, in cursul zilei de sambata, ca anul 2012 a fost cel mai bun din cariera. "Am castigat un turneu Masters Series, am participat la Turneul Campionilor, am avut o finala de Grand Slam la Wimbledon. A fost un an foarte bun. In plus, am terminat anul pentru prima oara in primii zece jucatori", a precizat Tecau.

Horia Tecau Foto: AGERPRES

"Cel mai bun an din cariera, multe lucruri noi. Am castigat un turneu Masters Series, am participat din nou la Turneul Campionilor, am avut o finala de Grand Slam la Wimbledon. ... si am terminat anul pentru prima oara in primii 10 jucatori.

Maine (n.r. duminica) plec in Florida, sa ma antrenez doua saptamani cu noul partener si de Craciun ma intorc acasa, sa petrec in familie. Max Mirnai e un tip foarte profesionist, il stiu de foarte multi ani de cand am fost la Bolletieri.

Un tip pe care il respect foarte mult, are un comportament de profesionist. Este jucatorul de la care am invatat cel mai mult si pe teren, si in afara lui. Cred ca voi progresa mult in acest an in care vom juca impreuna. Eu si Max ne dorim un titlu de Grand Slam. Ne-am facut programul in asa fel incat sa fim in forma maxima la turneele de Grand Slam si Masters Series", a spus Horia Tecau, citat de Mediafax.