Meciul dintre Romania si Finlanda, din turul I al barajului Grupei I a Zonei euro-africane, se va disputa la Cluj, in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, informeaza Mediafax. Suprafata de joc va fi una rapida, anunta organizatorii.

Cupa Davis Foto: daviscup.com

"S-au purtat discutii cu Consiliul Judetean Cluj, federatia a vorbit cu autoritatile locale si am fost asigurati ca vom primi tot sprijinul, asa ca in proportie de 90 la suta, Clujul va fi gazda evenimentului. La acest meci imi doresc sa aliniem cea mai buna echipa si sunt convins ca Sala Sporturilor Horia Demian va fi plina. Este foarte important ca atunci cand vii la astfel de meciuri ca jucator, sa vii cu placere", a declarat Ciprian Porumb, capitan nejucator al echipei Romaniei.

Partida Romania vs Finlanda se va disputa in perioada 14-16 septembrie 2012. In cazul in care vor castiga, tricolorii vor ramane in Grupa I a Zonei euro-africane.

Romania si Finlanda s-au mai intalnit o singura data in Cupa Davis: tricolorii s-au impus cu 3-2 in 1996, meciul a avut loc la Helsinki.