Maria Sarapova este in pericol sa nu participe la Australian Open (primul turneu de Grand Slam al lui 2012) din cauza unei accidentari, dupa cum a precizat sportiva din Rusia pe site-ul personal. "Din pacate, glezna mea nu este la 100%, sa vedem cum va evolua in urmatoarea perioada. Imi doresc sa particip la Australian Open, dar nu depinde numai de mine", a declarat Sarapova.

Maria SarapovaFoto: mariasharapova.com

"Din pacate, glenza mea nu este la 100%, sper sa ma refac cat mai curand posibil. Nu voi putea sa iau parte la turneul de la Brisbane (va debuta pe 2 ianuarie 2012), este o mare pierdere pentru mine. Este o competitie fantastica, cu o reputatie buna si unde sportivii sunt primiti cu foarte multa caldura", a declarat Maria Sarapova.

"In acest moment ma gandesc numai la Australian Open, vreau sa pot participa, trebuie sa fiu increzatoare", a complatat sportiva din Rusia, numarul 4 in clasamentul WTA.

Turneul de la Brisbane (dotat cu premii totale in valoare de 655.000 de dolari) se va desfasura in perioada 2-8 ianuarie 2012, in timp ce Australian Open va debuta pe 16 ianuarie 2012 (va avea premii totale de peste 10 milioane de dolari).