Apele au devenit tulburi la Oltchim dupa infrangerea surprinzatoare de pe propriul teren cu Itxako, din Liga Campionilor (25-22), fiind tot mai multe voci care spun ca zilele Anjei Andersen la Valcea sunt numarate. Unul dintre posibilii inlocuitori, Radu Voina, a precizat pentru HotNews.ro ca este exclusa o revenire la campioana Romaniei. "Nu iau in calcul o revenire la Valcea, acesta nu este un moment sa preiei pe Oltchim", a precizat selectionerul echipei Romaniei.

Radu Voina in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu am fost contactat de nimeni de la Oltchim pentru a prelua echipa. Va marturisesc ca nici nu iau in calcul o revenire la Valcea. Acesta nu este un moment sa preiei pe Oltchim. In alta ordine de idei, eu stiu ca echipa are antrenor in acest moment", a declarat Radu Voina, selectionerul Romaniei, pentru HotNews.ro.

Cu Radu Voina pe banca tehnica, Oltchim a ajuns in premiera in finala Ligii Campionilor, campioana Romaniei fiind insa invinsa de catre danezele de la Viborg. Ultima performata a antrenorului este cucerirea medaliei de bronz la Campionatul European din 2010 alaturi de nationala feminina a Romaniei.

Clasament:

1. Itxako 6 puncte 108:103 (+5)

2. Buducnost 4 118:117 (+1)

3. Oltchim 4 99:98 (+1) 4

4. RK Krim Mercator 2 122:129 (-7) 2

Primele doua echipe se califica in faza semifinalelor din Liga Campionilor.