Clubul de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a anuntat, luni, transferul jucatoarei Iulia Managarova (Ucraina). In varsta de 22 de ani, Managarova joaca pe postul de extrema dreapta si in acest sezon va evolua doar in meciurile de Liga Campionilor.

Managarova a semnat cu OltchimFoto: csoltchim.com

Componenta a echipei nationale, alaturi de care a si evoluat la Europenele 2010 din Danemarca si Norvegia, Iulia Managarova, venita de la formatia HC "Sparta" Kryvoy Rog, a semnat un contract valabil pentru un an si jumatate, cu optiune de prelungire, si va purta tricoul cu numarul 6.

"Aveam o dorinta foarte mare sa joc la o echipa cunoscuta pentru ca mi-am dorit sa pot juca la un nivel inalt. In Ucraina nu aveam posibilitatea asta si prin transferul meu la Oltchim sper sa pot creste in valoare. Pentru mine a contat foarte mult ca aici este si Anastasiia Pidpalova deoarece este greu sa te adaptezi intr-o tara straina dar cu siguranta Anastasia ma va ajuta sa ma integrez cat mai rapid in echipa. Stiu ca Oltchim este finalista Ligii Campionilor din sezonul trecut si pentru mine este o onoare sa imbrac tricoul acestui club", a declarat Managarova, potrivit site-ului oficial al echipei.

"Aveam nevoie de o jucatoare pe acea parte a terenului unde stateam numai in Ada Nechita. Ada este o jucatoare de valoare, dar e normal sa aiba concurenta. Transferul Iuliei Managarova nu ne-a costat nimic, am reusit sa o aducem in baza relatiilor bune pe care le avem cu secretarul federatiei din Ucraina. Este handbalista de echipa nationala, eu cred ca va confirma la Valcea", a mentionat si presedintele clubului, Ioan Gavrilescu, potrivit Mediafax.

Primul meci al Oltchimului din Grupele Principale ale Ligii Campionilor va avea loc duminica, 6 februarie 2011, valcencele urmand a intalni pe propriul teren formatia muntenegreana Buducnost.