Romania a folosit echipa a doua contra Rusiei, iar acest lucru s-a vazut din plin pe tabela. Echipa lui Trefilov a dominat disputa, rusoaicele castigand cu un categoric 35-20. Radu Voina a sacrificat rezultatul ultimei partide din Grupa Principala, toate gandurile tricolorelor indreptandu-se catre semifinala cu Suedia (sambata, ora 15.30).

Romania la CEFoto: ehf-euro.com

Vezi aici desfasurarea partidei Romania - Rusia:

Min 60/ Romania - Rusia 20-35

Au marcat: Moldovan, Paraschiv, Neagu,

Neagu intra pentru a treia oara pe teren, dar de aceasta data rateaza de la sapte metri. Makeeva este eliminata, dar din pacate Romania nu reusite sa profite. Tricolorele au fost depasite la toate capitolele, iar rezultatul final vorbeste de la sine despre acest lucru: a fost 35-20 pentru Rusia.

Min 50/ Romania - Rusia 17-30

Au marcat: Moldovan, Tivadar, Meirosu (2), Chintoan, Elisei, Neagu,

Jocul prestat este departe de ceea ce a aratat Romania pana acum, iar Rusia conduce mai mult decat confortabil pe tabela. Meirosu inscrie de doua ori, iar Chintoan este eliminata. Rezervele Romaniei nu pot face fata Rusiei.

Min 40/ Romania - Rusia 10-23

Au marcat: -

Bradeanu trimite in bara dupa o aeriana superba, golul nu prea se lipeste de nationala Romaniei. Tolnai pareaza superb, dar nu este deloc ajutata de aparare. Demn de mentionat este faptul ca tricolorele nu au reusit sa marcheze in primele 10 minute ale reprizei secunde.

Min 30/ Romania - Rusia 10-19

Au marcat: Neagu, Geiger, Chintoan,

In superioritate numerica, Romania nu reuseste sa inscrie, rusoaicele se apara foarte bine. Chintoan rateaza prea mult din situatii clare, tricolorele par usor obosite. Cristina Neagu este introdusa pe teren pentru a executa un sapte metri, liderul tricolorelor inscrie fara emotii. La pauza, Rusia conduce cu un categoric 19-10.

Min 20/ Romania - Rusia 7-16

Au marcat: Geiger (4),

Geiger rateaza din pozitie de unu la unu cu portarul, iar Rusia se distanteaza la patru goluri (11'). Atacul nu functioneaza cum ar trebui, iar tricolorele inscriu mult prea putin in primele 15 minute. Adversarele conduc cu 12-5 - Radu Voina cere time-out. Lipsa jucatoarelor de baza se simte din plin, Rusia ajunge la un avantaj de noua goluri. Chintoan este eliminata (20').

Min 10/ Romania - Rusia 3-5

Au marcat: Geiger, Meirosu (2),

Romania a avut mingea de inceput, iar scorul a fost deschis de Geiger. Radu Voina a inceput partida cu o serie de rezerve. Apararea lasa destul de multe spatii, iar rusoaicele profita. Talida Tolnai reuseste cateva interventii deosebite, iar dupa primele 10 minute Rusia conduce cu 5-3

A inceput partida

Partidele zilei:

Romania - Rusia 20-36

Spania - Croatia (19.45)

Danemarca - Muntenegru (21.45)

Clasament:

1 Danemarca 8 puncte

2 Romania 6

3 Muntenegru 4

4 Spania 2

5 Rusia 2

6 Croatia 2.

Semifinala dintre Romania si Suedia va avea loc, sambata, 18 decembrie, de la ora 15.30, la Herning (Danemarca). Disputa va fi in direct pe Tvr2 si LiveText pe HotNews.ro.

Semifinale, sambata 18 decembrie:

Romania - Suedia (15.30)

Danemarca - Norvegia (18.00).

Finala mica:

Duminica, de la ora 15.30

Finala mare:

Duminica, de la ora 18.00.