Dupa ce a pierdut-o pe Cristina Varzaru, echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a mai primit o lovitura: Paula Radulescu s-a accidentat in meciul impotriva Croatiei. "Este o pierdere foarte mare. Paula a facut RMN-ul, iar peste cateva ore vom afla daca va mai juca la acest campionat. Sper ca atitudinea fetelor impotriva Muntenegrului sa fie precum la ultima partida", a declarat pentru HotNews.ro Cristian Gatu, presedintele Federatiei Romane de Handbal.

Cristian Gatu Foto: AGERPRES

Romania si "lantul ghinioanelor"

"Sper ca acest sa se opreasca, iar echipa noastra sa nu mai sufere din cauza accidentarilor. Paula este o pierdere foarte mare pentru noi. A facut de dimineata un RMN, iar peste cateva ore vom afla daca va mai juca la acest campionat. Acest gen de incident se poate intampla insa oricui. Cand pleci la un turneu final, esti constient ca pot aparea si astfel de surprize neplacute", a declarat Cristian Gatu pentru HotNews.ro.

Dupa ce a trecut de Croatia, Romania are nevoie de victorie si impotriva Muntenegrului, o nationala aflata pe val in special datorita evolutiilor de exceptie ale Bojanei Popovic.

"Mi-a placut foarte mult atitudinea din meciul cu Croatia. Sper la si mai mult din partea fetelor. Ceea ce conteaza cel mai mult in acest moment este faptul ca moralul echipei este unul foarte bun. Daca vom invinge astazi (nr. pe Muntenegru) suntem foarte aproape de semifinale", a precizat presedintele FRH.

Bojana Popovic, principalul inamic

"Bojana este una dintre cele mai bune jucatoare din lume, dar handbalul este un sport de echipa. Trebuie sa fim atenti la toate jucatoarele lor, nu doar la una. Cu toate acestea, Popovic probabil va fi tratata in mod special" - Cristian Gatu.

Romania va intalni nationala Muntenegrului, marti, de la ora 17.45, partida urmand sa fie in direct pe Tvr2 si LiveText pe HotNews.ro.

Primele doua clasate din grupele principale se vor califica pentru semifinale (se disputa pe 18 decembrie). De asemenea, echipele care se vor clasa pe primele trei locuri ale competitiei se vor califica direct pentru Campionatul Mondial din 2011.