​Romania a invins pe Croatia, scor 31-22, dar a pierdut-o pe Paula Ungureanu. Portarul echipei nationale s-a accidentat serios in timpul partidei cu croatele si momentan nu se stie cat va fi indisponibila. "E mult prea scumpa aceasta victorie. Parca suntem blestemati", a declarat Radu Voina. In urmatoarea partida de la Campionatul European de handbal feminin, Romania se va duela cu Muntenegru, marti, de la ora 17.45.

Radu Voina Foto: AGERPRES

"Din pacate asa e sportul. E mult prea scumpa aceasta victorie. Speranta trebuie sa moara insa ultima si sa speram ca accidentarea Paulei nu este asa grava. I-am spus ca nu o sa joace cu Muntenegru, dar joi sa fie apta ca avem nevoie de ea. Am incercat sa o incurajez, pentru un sportiv nu e usor sa treaca prin asemenea momente. A fost un moment greu peste care pana la urma am trecut cu bine. Fetele au fost si ele marcate, se uitau mai mult la Paula. Cu exceptia Danemarcei si Spaniei, toate echipele au venit cu doua puncte si fiecare incearca sa urce cat mai sus. Croatia a incercat sa se bata cu armele ei" - Radu Voina, selectionerul Romaniei (citat de prosport).

"Parca suntem blestemati. Ar fi fost o seara minunata dupa victoria la scor, dar asa, suntem tristi. Au facut greseli in atac, ne grabim inca inexplicabil, dar in aparare au aratat spirit de luptatoare, determinare si angajament total. Oana Manea a fost extraordinara, dar sa stiti ca avem trei pivoti apropiati ca valoare. Roza Chintoan de la Cluj a avut nesansa sa fie coechipiera cu Manea si Stanca. Multe echipe nu au un pivot ca ea", a completat Radu Voina.

Tratament special pentru Bojana Popovic

"De acum trebuie sa vedem Muntenegrul, ce putem face pentru ca intalnim o echipa foarte buna. Jucam foarte repede dupa meciul cu Croatia, nici nu avem timp sa mancam, sunt sigur ca fetele nu vor dormi. Probabil ca vom face ceva ca sa o scoatem pe Bojana. Intai sa vedem ce putem face sa recuperam fetele", a incheiat selectionerul Romaniei.

Romania va intalni nationala Muntenegrului, marti, de la ora 17.45, partida urmand sa fie in direct pe Tvr2 si LiveText pe HotNews.ro.