Miercuri, 8 decembrie 2010, la Sala de handbal Lucian Grigorescu din Complexul Sportiv Floreasca, cea mai tanara echipa din cadrul campionatului national de handbal a dat startul campaniei "Handbal cu zambetul pe buze". Prin aceasta campanie jucatorii Clubului Sportiv Municipal Bucuresti isi propun sa promoveze handbalul si sa atraga copiii catre sport.

CSM Bucuresti, alaturi de copii de la Centrul de plasament al Sectorului 3Foto: CSMB

"Handbal cu zambetul pe buze" este un proiect care vrea sa dea handbalului o alta fata. Echipa de handbal a CSMB incearca pe aceasta cale sa se apropie cat mai mult posibil de tineri pentru a transmite mai departe un mesaj in care crede cu tarie: miscarea inseamna sanatate.

Evenimentul de deschidere al campaniei i-a avut ca principale vedete pe copiii de la Centrul de plasament al sectorului 3. Copiii au primit cadouri din partea clubului, si apoi au facut aruncari de pe semicerc, intreceri, jaloane si au schimbat pase cu jucatorii, atent supravegheati si indrumati de catre antrenorul principal al echipei, domnul Dragos Dobrescu.

"De la inceput jucatorii s-au aratat deschisi catre aceasta campanie, deoarece cu totii suntem oameni de sport si intelegem care sunt beneficiile lui asupra organismului si a mintii. Credem in latura formativa a sportului si in importanta continuitatii lui in viata de zi cu zi si incercam sa transmitem acest mesaj mai departe catre copii si tineri. Jucatorii mei m-au impresionat prin implicare si caldura, iar copiii au fost foarte incantati de programul pregatit pentru ei", a declarat dl. Dragos Dobrescu, antrenor principal al echipei.

"Sper ca initiativa noastra sa fie un exemplu si pentru alte cluburi. Bucuria vazuta la acesti copii ne face sa fim mandri de ceea ce am facut astazi, mai ales ca multi dintre copii sunt foarte talentati", a declarat Dragos Soare, pivot al echipei, care la sfarsitul intalnirii i-a si invatat pe copii sa dea autografe.