Oltchim Rm. Valcea a inregistrat a doua infrangere din Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin, Larvik fiind cea care i-a negat de aceasta data cele doua puncte, castigand cu 34-31. Valcencele au revenit excelent in prima repriza de la cinci goluri in minus, conducand la pauza cu un gol (18-17). In repriza secunda insa, greselile pe atac ale Oltchimului au dat posibilitatea adversarelor sa se distanteze si la opt goluri. "Altchimistele" au revenit pe final, insa au pierdut la trei goluri diferenta (34-31).

Cristina NeaguFoto: Agerpres

Oltchim se tine scai de Larvik in primele minute, dar pe fondul unei eliminari a Valeriei Bese, norvegiencele se desprind la doua goluri (5-3). Ratarile Oltchimului le pun pe contra-atac pe gazde, care se distanteaza la cinci goluri (11-6). Interventiile sigure din poarta ale Talidei Tolnai dau incredere si atacului valcean si pana la finalul primei reprize Oltchim intoarce rezultatul si elevele lui Kovacs intra la pauza cu un avantaj de un gol.

Repriza secunda insa arata o noua lipsa de concentrare in atac a Oltchimului si Larvik are ocazia sa ia cu asalt poarta Paulei Ungureanu. In 20 de minute, "altchimistele" puncteaza doar de cinci ori, iar norvegiencele iau un avantaj de opt goluri. Oltchimul isi revine in ultimele zece minute, insa nu mai poate intoarce inca o data rezultatul si pierde la o diferenta de trei goluri: 31-34.

Marcatoarele Oltchimului: Maier-Farcau 7, Stanca 5, Ardean-Elisei 4, Ozel 3, Neagu 3, Meirosu-Fiera 3, Geiger 2, Luca 1, Gatzel-Han 1, Puscasu-Curea 1

Urmatoarea partida a Oltchimului se va disputa in 7 noiembrie, pe terenul celor de la Toulon.

Grupa C:

1. Larvik 6 puncte

2. Oltchim 2 puncte

3. Toulon 2 puncte

4. Randers HK 2 puncte