HCM Constanta a suferit a treia infrangere consecutiva in Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin, fiind invinsa, duminica, de spaniolii de la Renovalia Ciudada Real, cu scorul de 34-28. Cu Eden Hairi pe banca tehnica, dupa demiterea lui Cvetkovic Jovica, constantenii au facut o partida buna in fata triplei castigatoare a Ligii Campionilor, insa jocul "s-a rupt" in repriza secunda, in momentul in care HCM-ul a avut doi oameni eliminati.

Primele trei minute au apartinut constantenilor. Popescu a avut trei interventii extraordinare si HCM-ul a preluat conducerea pe tabela de marcaj, prin reusitele lui Muresan si Sabou. Constantenii pierd insa balonul usor, iar spaniolii inscriu dupa un contra-atac fulger. Ciudad Real egaleaza printr-o lovitura de la 7 metri, iar in minutul sase preia conducerea (4-2). La 4-3, HCM are sansa de a egala, insa Baiceanu loveste bara. Ciudad se desprinde la trei goluri (6-3) dupa 11 minute de joc. Constantenii gresesc foarte mult in atac, iar spaniolii speculeaza si pleaca pe contra-atac (9-3).

Schuch inscrie al patrulea gol al HCM-ului in aceasta partida, insa la faza urmatoare constantenii raman in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Adzic. O reusita a lui Baiceanu si cate o dubla pentru Riganas, Sabou si Stavrositu apropie Constanta la 3 goluri: 14-11. Constantenii incheie prima repriza avand un jucator in plus pe teren si puncteaza o sinura data, prin Csepreghi. Scorul pauzei: 15-12 pentru Ciudad Real.

HCM-ul debuteaza in repriza secunda cu un gol al lui Csepreghi, iar Popescu pastreaza diferenta de doua goluri (15-13), aparand lovitura de la 7 metri a lui Lazarov. Ciudad Real se desprinde la patru goluri (18-14), insa constantenii reusesc sa nu primeasca gol in cele doua minute de eliminare ale lui Baiceanu si inscriu prin Muresan (18-15). HCM-ul greseste insa si Ciudad Real conduce cu 20-15.

Buricea inscrie (20-16), insa constantenii raman cu doi oameni in minus, dupa eliminarile lui Adzic si Popescu. Spaniolii se desprind la opt goluri (24-16), in minutul 43. In efectiv complet, constantenii inscriu prin Buricea (24-17), insa o greseala a lui Muresan ii pune pe spanioli pe contra-atac (25-17). La 27-20, Csepreghi rateaza o lovitura de la 7 metri.

Schuch si Sadoveac apropie HCM-ul la cinci goluri (27-22). La 31-24, in minutul 53, Baiceanu este eliminat, insa constantenii inscriu prin Sadoveac (31-25). Buricea pierde mingea in atac, iar Ciudad Real inscrie pentru 33-26. O noua greseala in atac, iar spaniolii refac diferenta de opt goluri (34-26), cu doua minute si jumatate inainte de finalul meciului. Sadoveac puncteaza de doua ori pana la final si scorul final este de 34-28 in favoarea celor de la Ciudad Real, iar HCM-ul ramane ultima in Grupa D, fara niciun punct.

Urmatorul meci al constantenilor din Liga Campionilor va avea loc joi, de la ora 18:00, pe teren propriu, impotriva celor de la HC Bosna Sarajevo.

Marcatori: Sadoveac 8 goluri, Muresan 4 goluri, Sabou 3 goluri, Buricea 3 goluri, Stavrositu 3 goluri, Schuch 2 goluri, Riganas 2 goluri, Csepreghi 2 goluri, Baiceanu 1 gol

​Clasament Grupa D:

1. Ciudad Real 6p

2. HC Croatia Zagreb 5 puncte

3. SG Flensburg 4p

4. St. Petersburg 2p

5. HC Bosna Sarajevo 1p

6. HCM Constanta 0p