Dupa despartirea de Radu Voina, Oltchim ia tot mai serios in calcul aducerea unui tehnician strain care sa continue munca de la campioana Romaniei. "In proportie de 80%, viitorul nostru tehnician va fi unul strain. Nu stiu ce roman am putea aduce, nu imi vine in minte niciun nume", a declarat Ioan Gavrilescu, presedintele valcenilor, pentru Mediafax.

"In proportie de 80 la suta, tehnicianul Oltchimului va fi unul strain. Chiar nu stiu ce roman putem aduce, nu imi vine in minte niciun nume acum. Am luat decizia de a aştepta cateva zile, pana duminica, atunci cand vom avea la club o sedinta si vom decide cu cine vom negocia. S-a aflat deja ca Voina nu mai continua si poate o sa apara oferte. In acest moment nu se stie nimic. Am vazut zvonuri conform carora ar urma sa vina Anja Andersen sau Herbert Muller. Ambele piste sunt total gresite. Am inteles ca Anja are probleme de sanatate, iar Muller are contract in Germania si nu se pune problema sa vina la noi" - Ioan Gavrilescu, presedinte Oltchim (pentru Mediafax).

Situatia la nivel de jucatoare este una buna la Oltchim, cinci jucatoare prelungindu-si intelegerea cu campioana Romaniei la handbal feminin.

"Contractul Valentinei Elisei a fost prelungit automat pentru inca sase luni, perioada in care a fost accidentata. Paula Ungureanu si Stelusa Luca au semnat pentru inca un sezon, iar Tereza Paslaru si Roxana Gatzel pentru inca doua sezoane. Singurul semn de intrebare este la Gabriella Szucs. Inca nu am discutat cu ea eventuala prelungire a contractului. Decizia o va avea noul tehnician al Oltchimului", a conchis Garvilescu.

Radu Voina s-a despartit de Oltchim dupa un sezon in care a reusit sa castige titlul national si sa ajunga cu echipa pana in finala Ligii Campionilor (pierduta in fata lui Viborg).