Primaria Municipiului Bucuresti a precizat ca partida dintre Oltchim si Viborg, returul finalei Ligii Campionilor la handbal feminin, va putea fi urmarita pe un ecran gigant in Parcul Tineretului. Vor fi aproximativ 2000 de locuri pe scaune pentru cei interesati sa urmareasca disputa din Sala Polivalenta.

Ecranul va fi amplasat la intrarea dinspre Liceul Gheorghe Sincai, partida putand fi urmarita incepand cu ora 20.45.

"Initiativa primarului general este un raspuns la numeroasele cereri venite la sediul municipalitatii din partea bucurestenilor care solicitau amenajarea unui spatiu in aer liber de unde sa poata urmari finala Ligii Campionilor la handbal feminin, mansa retur", a declarat Primaria Capitalei intr-un comunicat.

Biletele de acces pentru finala Ligii Campionilor au fost epuizate inca din data de 4 mai, acestea fiind vandute numai la Ramnicu Valcea. Cererea a fost de trei ori mai mare decat capacitatea Salii Polivalente din Bucuresti.

In partida tur, Viborg a invins cu 28-21 pe Oltchim, danezele luand o optiune serioasa pentru castigarea trofeului. Disputa retur va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro, sambata, de la ora 20.45.