Invins clar in mansa tur a finalei Ligii Campionilor la handbal feminin, Oltchimul nu-si pierde speranta. Fetele lui Radu Voina vor juca sambata cu trofeul pe masa, insa vor avea de recuperat sapte goluri.

"Din pacate, sambata nu a fost una din cele mai bune zile ale noastre. Eu cred ca a fost unul din cele mai proaste meciuri ale noastre din ultimii ani. Nu am fost capabili sa o oprim pe cea mai buna jucatoare europeana de handbal, care a avut o performanta fantastica impotriva noastra. Ma refer la Bojana Popovic. Cu siguranta a fost factorul decisiv in infrangerea noastra", a declarat Ioan Gavrilescu, presedinte Oltchim, pentru site-ul oficial al EHF.

"Atuurile noastre sunt jucatoarele de linie si extremele. In meciul de sambata nu am reusit deloc sa obtinem avantaje de pe aceste pozitii. Acest lucru a pus mai mult sau mai putin presiune pe jucatoarele din linia de 9 metri si asta nu a dus la nimic bun. Trebuie sa recunoastem ca Viborg are o defensiva uimitoare si noi am avut de suferit din aceasta cauza", a adaugat oficialul valcean.

"Cu siguranta ca vom incerca sa intoarcem rezultatul. Speranta moare ultima, dar mi-e teama ca o diferenta de sapte goluri este prea mult pentru o finala de Liga Campionilor", a conchis Gavrilescu.

Petre Berbecaru, vicepresedintele Oltchimului crede in puterea echipei sale si lanseaza un apel catre fanii echipei, pentru a le sustine pe jucatoarele valcence in returul finalei: "Trebuie sa recuperam cate patru goluri pe fiecare repriza. Cu o aparare buna, eu zic ca se poate intoarce rezultatul. Fetele si-au revenit dupa primul meci, deja se antreneaza la Bucuresti si au incredere ca pot reusi sa castige trofeul pus in joc. Trebuie sa demonstreze ca puteau mai mult si in Danemarca. Vom avea de partea noastra si spectatorii, atmosfera va fi una fantastica si cred ca ne va ajuta mult. Ii rog pe spectatori sa creada in noi si sunt sigur ca fetele isi vor da viata pe teren". (Mediafax)

Oltchim Rm. Valcea, prima echipa romanesca de handbal care atinge ultima faza a Ligii Campionilor, a fost invinsa in mansa tur cu 28-21 de catre danezele de la Viborg. Ultima mansa va avea loc sambata, la Sala Polivalenta din Bucuresti, de la ora 20:45.