Oltchim a epuizat tichetele de acces pentru returul cu Viborg(contand pentru finala Ligii Campionilor) inca de marti (nr. 4 mai), cu toate ca in datele de 7 si 8 mai bucurestenii erau invitati sa-si procure bilete pentru partida din Sala Polivalenta. "Ne cerem scuze public, dar in Bucuresti nu s-au mai comercializat bilete. Toate au fost vandute la Valcea", a declarat pentru HotNews.ro Ioan Gavrilescu, presedintele campioanei Romaniei la handbal feminin. Pentru bucuresteni ramane doar solutia scumpa - bisnitarii.

"Din pacate, Romania nu poate gazdui asa cum ne-am fi dorit un meci atat de important cum este finala Ligii Campionilor. Sala Polivalenta este mult sub ceea ce se astepta din partea publicului. Avem mii de cerere pe care, din pacate, nu am avut cum sa le onoram. Ne cerem scuze public tutoror celor care nu vor putea fi in sala la meciul cu Viborg", a declarat Ioan Gavrilescu, presedintele Oltchimului, pentru HotNews.ro.

In data de 26 aprilie, clubul Oltchim a anuntat, pe site-ul oficial, ca biletele de acces vor putea fi cumparate pana in ziua de 8 mai. Campioana Romaniei a epuizat insa tichetele inca din ziua de 4 mai.

"Am afisat un program de care am incercat sa ne tinem, dar cererea enorma ne-a incurcat planurile. Din pacate, in Bucuresti nu s-au mai vandut bilete, toate fiind cumparate deja la Valcea", a completat Ioan Gavrilescu pentru HotNews.ro.

Comunicat Oltchim Ramnicu Valcea din data de 26 aprilie:

"- posesorii de abonamente - de la Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea, in zilele de 3 si 4 mai, intre orele 09.00 si 20.00.

- publicul spectator din Rm.Valcea - de la Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea, in zilele de 5 si 6 Mai, intre orele 09.00 – 20.00

- publicul spectator din Bucuresti – de la casele de bilete ale Salii Polivalente din Bucuresti in zilele de 7 si 8 Mai intre orele 09.00 – 19.00. Solicitarile de bilete prin alte metode nu pot fi onorate (on-line, email, fax, telefon, etc.)", s-a precizat pe csoltchim.com.

Tichetele pentru returul cu Viborg au avut preturi cuprinse intre 200 de lei (Categoria I) si 100 de lei (Categoria a-III-a), iar clubul valcean a scos la vanzare 4.700 de bilete.

Dubla Viborg - Oltchim (finala Ligii Campionilor) va avea loc pe 8 mai (turul - in Danemarca) si pe 15 mai returul, in Sala Polivalenta.