Oltchim Ramnicu Valcea a anuntat, in cursul zilei de luni, pretul biletelor pentru partida cu Viborg HK (campioana en-titre) din finala Ligii Campionilor. Disputa va avea loc, sambata, 15 mai, de la ora 20.45, in Sala Polivalenta din Bucuresti. Cel mai scump tichet costa 200 de lei, iar cel mai ieftin 100 de lei.

Biletele de intrare vor fi de 3 categorii:

- Categoria I = 200 lei (randurile 1 - 9 de la etaj si sectoarele centrale din spatele celor doua porti)

- Categoria a II-a = 150 lei (randurile 10 – 18 la etaj si sectoarele laterale din spatele celor doua porti)

- Categoria a III-a = 100 lei (sectoarele din colturile salii, la etaj), informeaza csoltchim.ro.

Ce trebuie sa stiti despre partida de la Bucuresti:

- accesul publicului spectator in Sala Polivalenta de la Bucuresti va fi permis incepand cu ora 18.00

- se va intra numai in baza biletelor de intrare personalizate pentru acest joc

- abonamentele emise de CS Oltchim pentru sezonul competitional 2009/2010, valabile doar in Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea, NU POT FI FOLOSITE la acest joc

- posesorii acestor abonamente vor beneficia, in schimb, de prioritate la procurarea biletelor cu loc rezervat in sectoarele salii, in functie de valoarea acestor abonamente si a preferintelor solicitantilor

- numarul biletelor de intrare ce vor fi puse la dispozitia publicului spectator va fi de aproximativ 4500 (conform capacitatii salii si a Legii 4/2008).

- copiii in varsta de pana la 10 ani au acces gratuit, insotiti de persoane mature, neputand ocupa locuri in sala. Cei peste 10 ani vor avea acces in sala numai cu bilet de intrare.

Cum pot fi procurate biletele de intrare:

- posesorii de abonamente - de la Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea, in zilele de 3 si 4 mai, intre orele 09.00 si 20.00.

- publicul spectator din Rm.Valcea - de la Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea, in zilele de 5 si 6 Mai, intre orele 09.00 – 20.00

- publicul spectator din Bucuresti – de la casele de bilete ale Salii Polivalente din Bucuresti in zilele de 7 si 8 Mai intre orele 09.00 – 19.00.

Solicitarile de bilete prin alte metode nu pot fi onorate (on-line, email, fax, telefon, etc.).