Mansa retur a finalei Ligii Campionilor la handbal feminin, dintre Oltchim Rm. Valcea si campioana en-titre Viborg HK (Danemarca), se va disputa in 15 mai, de la ora 20:45, a informat presedintele clubului Oltchim.

"Acum am incheiat discutiile si negocierile la Viena, a ramas stabilit ca vom juca returul cu Viborg in 15 mai, la Bucuresti, de la ora 20:45 . Turul este programat in 8 mai, in Danemarca, de la ora 17:15", a declarat presedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, pentru Mediafax..

In ceea ce priveste biletele pentru returul finalei, partida ce se va disputa in Sala Polivalenta din Bucuresti, oficialii clubului Oltchim au anuntat ca pana in acest moment "nu s-a stabilit nimic legat de numarul de bilete ce vor fi puse in vanzare, pretul acestora si locul de distribuire al lor". Oltchim va anunta informatii despre pretul si locul de procurare al biletelor in 26 aprilie.

Oltchim Rm. Valcea s-a calificat in premiera in finala Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a trecut de echipa maghiara Gyor, in dubla mansa: 25-25 (tur) si 24-20 (retur).