Partida cu Oltchim este, fara indoiala, meciul sezonului pentru Gyor, Gorbicz, Amorim si compania dorindu-si sa ajunga in a doua finala consecutiva din Liga Campionilor. "Suntem constienti de atmosfera care va fi la Valcea, dar nu spectatorii vor evolua. Avem nevoie de concentrare si nu in ultimul rand de noroc pentru a ne califica", se precizeaza pe site-ul oficial al campioanei Ungariei la handbal feminin.

"Suntem constienti de atmosfera care va fi la Valcea, dar nu spectatorii vor evolua. Avem nevoie de concentrare si nu in ultimul rand de noroc pentru a ne califica. Trebuie sa fim cu totii alaturi de echipa. Nu trebuie sa ne lipseasca optimismul. Sa va intoarceti pline de glorie din Romania!", este mesajul postat pe site-ul oficial al echipei Gyor.

"La nivelul asta pot fi doar arbitraje corecte. Si la Gyor am avut parte de unul corect, in ciuda a ceea ce credeam noi. Meciul de duminica este de care pe care, semifinala se joaca acum intr-o singura mansa, din fericire la Valcea. Gyor n-a depus armele si va veni sa se bata, insa fetele sunt constiente si vor da totul ca sa nu se produca o surpriza neplacuta. O finala de Liga Campionilor ar fi o premiera pentru sportul romanesc, putine echipe pot ajunge acolo, din fericire Oltchim este una dintre ele si justifica si valoarea jucatoarelor, dar si eforturile care se fac pentru ca echipa sa evolueze la acest nivel" - Petre Berbecaru, vicepresedinte Oltchim Ramnicu Valcea.

In urma cu o saptamana, Gyor - Oltchim s-a terminat 25-25, dupa ce valcencele conduceau cu 25-23 cu doar cateva zeci de secunde inainte de final. Returul va avea loc, duminica, in Sala Traian din Valcea, de la ora 17.15. Meciul va fi in direct pe ProTV si Live Text pe HotNews.ro.