Doi suporteri sarbi ai echipei de baschet Partizan Belgrad au fost arestati pe aeroportul din Timisoara dupa ce au facut scandal si au intarziat decolarea unui avion (cu peste 70 de minute)care mergea pe ruta Timisoara - Barcelona, informeaza AP.

Un grup de 30 de fani sarbi au atras atentia fortelor de ordine dupa ce au facut scandal intr-o aeronava Wizz Air cu directia Barcelona. Dupa ce au intervenit pentru calmarea spiritelor, politistii au luat decizia a-i evacua din avion pe doi dintre sustinatorii echipei Partizan. Demn de mentionat este faptul ca acestia se gaseau sub influenta bauturilor alcoolice.

"Au avut loc discutii recalcitrante intre mai multi pasageri, rezultatul fiind retinerea la sol a unora dintre ei" - Corina Lupulescu, purtator de cuvant al aeroportului Traian Vuia.

Doi dintre acestia au fost arestati si trimisi in Serbia. Aeronava a plecat pana la urma spre Barcelona cu o intarziere de 70 de minute. Suporterii doreau sa ajunga in Catalunia, acolo unde Partizan Belgrad va intalni (pe 11 martie) pe Regal Barcelona in Euroliga masculina de baschet (GRUPA E).