Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) si Allen Iverson (Philadelphia 76-ers) vor lipsi de la cea de-a 60-a editie a All Star Game-ului, intalnirea anuala care aduna la un loc cei mai buni jucatori din campionatul nord-american de baschet. Confruntarea va avea loc duminica, de la ora 3:00 - ora Romaniei, in Cowboys Stadium din Dallas.

Primul All Star Game s-a jucat in Boston Garden, pe data de 2 martie 1951.

Bryant sufera de o accidentare la glezna piciorului stang, vedeta celor de la Lakers hotarandu-se in ultimul moment asupra neparticiparii la partida care va avea loc in Dallas (Kobe a lipsit de la ultimele meciuri ale echipei din Orasul Ingerilor).

De cealalta parte, Allen Iverson are unele probleme in familie (are un copil bolnav), lucru care l-a facut sa renunte la participarea la All Star Game.

Bryant va fi inlocuit in echipa Vestului de catre Jason Kidd, jucatorul celor de la Dallas Mavericks.

Demn de mentionat este faptul ca orasul Dallas nu a mai organizat aceasta partida din anul 1986, informeaza USA Today, atunci cand Isiah Thomas era desemnat MVP-ul meciului, luandu-i fata lui Magic Johnson.

Printre altii, pe parchetul Cowboys Stadium vor evolua nume mari precum Carmelo Anthony (Denver Nuggets), Tim Duncan (San Antonio Spurs), Amar'e Stoudemire (Phoenix Suns), Steve Nash (Phoenix Suns), LeBron James (Cleveland Cavaliers), Dwayne Wade (Miami Heat), Kevin Garnett (Boston Celtics) si Dwight Howard (Orlando Magic).

A 60-a editie a All Star Game va avea loc duminica, la Cowboys Stadium, de la ora 3:00 (ora Romaniei), partida fiind transmisa in direct de Boom Sport One. La general, Estul conduce Vestul cu scorul de 35-24.